zondag 24 februari 2013

55/365 Blèh sneeuw...
Het is zondag en het sneeuwt dus: wij blijven binnen. Lekker een dagje binnenhangen en nergens naartoe hoeven... Héérlijk!
Alleen van dat bankhangen komt soms weinig terecht met een dreumes in huis. En zeker als zij zich niet helemaal lekker voelt en daardoor hangerig en huilerig is :( In haar middagslaapje kreeg ze haar rust ook al niet en gezelliger werd ze daar ook al niet van.

Na het eten (waarbij we haar moesten voeren terwijl ze normaal heel goed zelf kan eten) wees ze opeens naar het raam en zei: 'kieke', dus ik loop met haar naar het raam en opeens wordt ze rustiger. En ik bedenk me: ze wil gewoon naar buiten! Ze komt normaal dagelijks buiten, maar omdat wij de sneeuw graag ontwijken en we nergens naartoe hoefden, bleven we vandaag binnen.

Niet dus! Naar buiten! En zo sjouwden we om 18.00 's avonds nog met zijn drietjes naar buiten, vrijwillig door de vieze sneeuw die we al de hele dag zaten te ontwijken. En toch was het even fijn, zeker ook omdat Lola vrolijk vertellend in de wagen zat. Dan heb je het er toch zeker wel voor over :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten